Author Topic: Generalna diskusija yumaty/opticum/globo  (Read 245 times)

momir

• Super-Sat Junior
  • *
  • Karma +0/-0
    • View Profile
Generalna diskusija yumaty/opticum/globo
« on: July 01, 2010, 02:17:41 am »
Ovde mozete postavljati pitanja, bilo kakva vezana za ovaj resiver yumatu i njegove klonove opticum,globo...

Share on Bluesky Share on Facebook

aleksandar35406

• Super-Sat frends
  • *
  • Karma +0/-0
    • View Profile
Re: Generalna diskusija yumaty/opticum/globo
« Reply #1 on: July 10, 2010, 05:27:00 pm »
E ovako:  :)

prije svega pozz za sve upravo sam se uclanio na ovaj forum.

vidio sam temu za otkljucavanje RTL-a i NOV@-e pa me zanim samo na kojem je to satelitu, znaci znam da je za yumatu i njegove klonove i super je objasnjeno kako se radi ali ne znam na kom su satelitu ti programi koji se mogu otkljucati preko biss.

i da li bi neko mogao navesti domace kanale koji se  mogu gledati (otkljucavati) i na kojim su satelitima i preko cega se otkljucavaju i tako neke info, bilo bi bas korisno.

momir

• Super-Sat Junior
  • *
  • Karma +0/-0
    • View Profile
« Reply #2 on: July 10, 2010, 05:52:56 pm »
Pozdrav kolega i dobro dosao na forum, kljucevi za RTL i NOVU su se promijenili, znaci ne ide ni na jedan resiver sada dok se ne pojave novi kljucevi, a to ti je gdje je digi na thor, rtl i nova su na thor.
Od nasih kanala mozes gledati pored thora na atlantic bird b92 i fox kodirani u biss, imas jos na satelitu eutelsat w2 par nasih kanala koji su slobodni free.
« Last Edit: July 10, 2010, 05:55:09 pm by momir »

rijadinho

• Super-Sat frends
  • Karma +0/-1
    • View Profile
« Reply #3 on: July 24, 2010, 04:16:24 pm »
e ovako...da li bi ja mogao sam okrenuti antenu na drugi satelit, npr. astra?? jer ima vise kanala a i ne zakljucava se

momir

• Super-Sat Junior
  • *
  • Karma +0/-0
    • View Profile
« Reply #4 on: July 25, 2010, 02:55:45 pm »
Pa mozes naravno, antenu mozes okrenuti gde zelis ako znas,,,a sto se tice kanala imas dosta kanala pretezno strani pa sad koliko ti se to isplati ne znam,
Mozda ti je ipak bolje da okrenes na hotbird ili neki drugi satelit gdje imas par nasih kanala da gledas.